AcasăFranceAlegeri prezidențiale în Franța. Macron conduce în exit poll-uri, dar la doar...

Alegeri prezidențiale în Franța. Macron conduce în exit poll-uri, dar la doar 5% de Marine le Pen

-

Principalii doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din Franţa, actualul şef al statului, centristul Emmanuel Macron, şi politician de extremă-dreapta Marine Le Pen, s-au calificat duminică în finală prezidențială din 24 aprilie.

ACTUALIZARE 23.00: Președintele francez Emmanuel Macron a fost ultimul dintre cei 12 candidați din primul tur care a susținut un discurs după rezultatul alegerilor. Liderul de la Elysee a urcat pe scenă întâmpinat de aplauzele susținătorilor săi.

În discursul său, le-a mulțumit francezilor care l-au votat, precum și candidaților care i-au fost împotrivă, dar au cerut susținătorilor să-l susțină după această seară.

„Am fost peste 36 de milioane pentru a ne afirma acest drept de vot”, a reacționat președintele în funcție Emmanuel Macron în primul discurs după rezultatul primului tur al alegerilor. „Încrederea voastră mă onorează, mă obligă și mă angajează”, a transmis liderul de la Elysee.

/www.digi24.ro/stiri/externe/

Lasă un răspuns

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: